UFC

Edwards o Belalovom prijateljstvu s Khabibom: ‘U kavezu smo sami nas dvojica, ne zanima me tko mu je u kutu i s kim trenira‘

Belal i Khabib

 Instagram (belal Muhammad)
Iako je Leon u pravu što se tiče vještina, Belal je nekoliko puta rekao da mu mentalno jako puno pomaže trening s Khabibom

Veliki utjecaj na Belala Muhammada imao je trening s Khabibom Nurmagomedovim i njegovim timom, tako da je sljedeći izazivač u velter kategoriji odlučio češće trenirati kod njih. Istu stvar učinio je i ovoga puta, u nadi da će mu pripreme uz blizinu Khabiba pomoći da lakše dođe do pobjede protiv Leona Edwardsa.

S Khabibom ili bez njega, Belal će imati pune ruke posla ukoliko želi pobijediti borca kao što je Leon Edwards. Jučer je i sam Edwards rekao da Muhammadu u kutu može biti tko god želi, ali da se na kraju nitko od njih ne može boriti umjesto njega te večeri:

‘‘Kao što sam već i ranije rekao, ne gledam previše prema tome na taj način. Sama činjenica da trenira s Khabibom Nurmagomedovim ne čini ga automatski boljim borcem. Imam osjećaj da je to ono na što se on najviše oslanja, odnosno na to koga ima u svom kutu. Misli da će to meni napraviti neku razliku‘‘, rekao je Leon za Red Corner MMA.

‘‘Kada govorimo o večeri borbe, njegove vještine su njegove vještine i njegov način na koji se bori godinama je njegov način tako da ćemo vidjeti. Kao što sam rekao, ne zanima me tko mu je u kutu i s kim on trenira. Kada dođe borba, ostajemo samo nas dvojica i tu ćemo dobiti odgovore‘‘, dodao je.

Iako je Leon u pravu što se tiče vještina, Belal je nekoliko puta rekao da mu mentalno jako puno pomaže trening s Khabibom. No, u kavezu su ipak samo njih dvojica kao što je i sam prvak rekao.

Linker
20. rujan 2024 11:20