UFC

Tony Ferguson o Poirieru: ‘Mali je pun s*anja!‘

Tony Ferguson

 TAIDGH BARRON/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA Taidgh Barron/Zuma Press/Profimedia
‘El Cucuy‘ o Poirieru i pripremama za Chandlera

Tony Ferguson se vraća u akciju ovaj vikend, i to protiv Michaela Chandlera na UFC 274 priredbi gdje će pokušati prekinuti crni niz od tri poraza. Tijekom 'media daya' imao je poprilično puno toga za reći o svojim kolegama borcima.

Pošteđen nije ostao ni Dustin Poirier, kada je na pitanje novinara 'El Cucuy' jasno i glasno rekao što misli o 'Diamondu'. ''On je pun s*anja'', rekao je Tony. ''Ja želim biti iskren, on je toliko puta rekao da se želi boriti protiv mene a ja sam mu nudio priliku toliko puta, a drugi su mu davali više novca da bude spreman. Mali je pun s*anja.'', objasnio je.

Nakon iznesenih optužbi, Ferguson se okrenuo subotnjem meču: ''Znate, nemam ništa protiv Poiriera ni bilo kojeg drugog borca, ali sam zabrinut za Chandlera. Spremali smo se za tog tipa puno, puno tjedana. Doveo sam mnogo pametnih ljudi koji će strukturirati sve stvari i talent koji imam kako bi odnio pobjedu u subotu.''

Podsjećamo, 'El Cucuy' trenutno drži omjer od 25 pobjeda i 6 poraza. Nakon poraza od Michaela Johnsona 2012. godine, Ferguson je držao slavni rekord od dvanaest vezanih pobjeda, a taj niz je prekinuo upravo Justin Gaethje 2020. godine porazivši ga tehničkim nokautom u petoj rundi. Tony je nakon toga izgubio još i od sada već bivšeg prvaka Charlesa Oliveire te Beneila Dariusha.

Hoće li se 'El Cucuy' vratiti na pobjedničke staze, vidjet ćemo u noći sa subote na nedjelju.

Linker
19. rujan 2024 14:09