UFC

Steve Erceg o meču protiv Kara-Francea: ‘Pokušat ćemo ubiti jedan drugog od prvog zvona, a ja ću ga nokautirati‘

 Steve Erceg

 Belga/imago sportfotodienst/Profimedia
Kara-France uistinu je težak protivnik, no pobjeda nad njim mu sigurno otvara nova vrata i nove prilike u samom vrhu kategorije

Australski borac hrvatskih korijena, Steve Erceg, u svom kratkom dosadašnjem boravku u UFC-u napravio je dosta toga. U svom trenutno posljednjem nastupu napao je titulu u muha kategoriji koju drži Alexandre Pantoja, a prvaku je pružio vrlo kompetitivan meč kojeg ipak nije uspio pobijediti.

Bilo je za očekivati da će Erceg u svom sljedećem nastupu dobiti neko također veliko ime, a to se i ostvarilo jer se na UFC 305 priredbi ponovno bori, a Kai Kara-France njegov je protivnik. Jučer je Erceg za Submission Radio govorio upravo o ovom meču, ali i o svom protivniku:

‘‘Mislim da je on jako opasan, ali mislim da sam ja malo dinamičniji. Moram se držati dalje od određenih oružja koja on posjeduje, mislim da ću tada na nogama imati veće šanse. Pokušat ćemo ubiti jedan drugoga s prvim zvonom, a i ja ću njega pokušati nokautirati‘‘, započeo je Erceg.

‘‘Ako pobijedim, stavit će me u top pet u mojoj kategoriji. Međutim, ne mislim da će mi dati odmah novi napad na titulu. Pantoja je imao dosta revanša i postoji dosta zanimljivih borbi za njega u kategoriji, tako da mislim da će meni trebati još nekoliko borbi. No, svejedno me stavlja u dobru poziciju za moje sljedeće borbe‘‘, dodao je.

Ukoliko Erceg uspije pobijediti na UFC 305 priredbi, bit će to uistinu velika stvar za njega. Kara-France uistinu je težak protivnik, no pobjeda nad njim mu sigurno otvara nova vrata i nove prilike u samom vrhu kategorije. Hoće li u tome i uspjeti, saznat ćemo na UFC 305 priredbi.

Linker
16. rujan 2024 05:17