Ostalo

Evo koliko će večeras zaraditi Masvidal i Diaz u boksačom meču! Neki borci na priredbi nastupaju za svega 500 dolara

Jorge Masvidal i Nate Diaz

 RONALD MARTINEZ/Getty images/Profimedia
Ogromne razlike u zaradama prisutne su na ovom eventu, a vidjet ćemo večeras kako će on i proći

Večeras ćemo gledati okršaj dvojice UFC-ovih veterana, međutim, to se neće dogoditi u kavezu. Jorge Masvidal i Nate Diaz više nisu dio UFC-a, no to ih neće spriječiti da se konačno obračunaju. Dakako, radi se o boksačkom meču koji je na rasporedu večeras, a jučer su borci odradili i posljednja sučeljavanja.

Borilačke karijere, barem one ozbiljne, od obojice boraca više nisu tu. Godinama su Masivdal i Diaz fanove uveseljavali svojim borbama u UFC-u, no i sami su svjesni da je bilo potrebno okrenuti novu stranicu i okušati se u nečemu drugome prije nego i konačno okače rukavice o klin.

Boksački mečevi ovog tipa bili su podosta izgledna opcija, no nije rijedak slučaj da takvi borci završe u boksu golim šakama. Ovdje, barem za sada, to nije slučaj jer će se Diaz i Masvidal obračunati u klasičnom boksu, a jučer je MMA Junike objavio i zarade svih boraca koji će te večeri nastupiti.

Naravno, najzanimljivije jest koliko će zaraditi akteri glavne borbe večeri. Jorge Masvidal bit će bogatiji za pola milijuna dolara, dok će Diaz uzeti 300 tisuća. Anthony Pettis, koji također nastupa, zaradit će 350 tisuća, a njegov protivnik Chris Avila 210 tisuća.

Ono što svakako upada u oko jest sami početak ‘‘carda‘‘. Kenneth Lopez zaradit će 18 tisuća dolara, a njegov protivnik Andres Martinez, uzet će samo mizernih 600 dolara. Steven Dunn uzet će svega 500 dolara, a njegov protivnik Gabriel Costa, dvije i pol tisuće.

Ogromne razlike u zaradama prisutne su na ovom eventu, a vidjet ćemo večeras kako će on i proći.

Linker
14. rujan 2024 07:45