UFC

Michel Pereira o sukobu s Ngannouom u hotelu: ‘Imao je sreće što sam imao meč i nisam mogao ništa učiniti!‘

Francis Ngannou i Michel Pereira

 Screenshot (youtube, Ufc)
Fizički obračun je izbjegnut

Michel Pereira, UFC-ova atrakcija velter kategorije, našla se u jednoj vrlo delikatnoj situaciji s trenutnim prvakom teške kategorije, Francisom Ngannouom. Naime, Pereira je slavio pobjedu nad Santiagom Ponzinibbiom prošlog vikenda u hotelu u kojem je bio smješten, te su, u alkoholiziranom stanju, radili buku koja je ometala ostale goste.

''Stalno smo hodali glasno okolo, partijali smo. Guerra je non-stop pio, svi smo se šalili i uživali. Naša soba je bila točno pored Ngannouove. S obzirom da je soba bila jako mala, a nas je bilo jako puno, netko je predložio da sjednemo u hodnik. Odjednom smo vidjeli Ngannoua kako dolazi.'', ispričao je Pereira.

Nastavio je: ''Došao je i rekao da je nemoguće spavati kad je tolika buka. Pitao je kako oni misle da će on spavati. Iskreno, bilo mi je neugodno u tom trenutku. Da je Ngannou započeo tuču, što bi mu ja napravio? Svi su bili pijani, nitko mi ne bi pomogao''.

Pereira je istaknuo kako nije problem u tome što mu je smetala buka, nego u tome kako se Ngannou ponašao prema njima: ''Naljutio me je. Ima sreće što sam bio prebijen od meča i nisam mogao ništa učiniti. Ne želim ni razmišljati o tome. On je skroman i dobar lik, zašto nas nije mogao pristojno zamoliti? Moraš biti pristojan prema ljudima.'', zaključio je.

Francis nije jedini borac s kojim se Pereira sukobio u prethodnim danima. Michel se našao i u sukobu s Jorgeom Masvidalom oko navodnih poruka koje je slao njegovoj ženi na Instagram. Vjerojatno na ovaj način Pereira nastoji doći do šire publike i pažnje medija, no hoće li u time uspjeti, ostaje nam za vidjeti.

Linker
20. rujan 2024 13:51