UFC

Michael ‘Venom‘ Page: ‘Garryja će ubiti i Leon Edwards i Shavkat Rakhmonov. Domet mu je top deset u kategoriji‘

 Ian Garry 

 Sean M. Haffey/Getty images/Profimedia
Na Garryju je da nam svima pokaže suprotno, a da ima potencijala, to zasigurno stoji. Međutim, za pobjedu nad imenima koja je spomenuo Page, sam potencijal nije dovoljan

Puno više očekivalo se od Iana Machada Garryja nedavno u meču protiv Michaela ‘‘Venoma‘‘ Pagea. Mnogi su, uključujući i Danu Whitea, rekli da je taj meč trebao biti neriješen, tako da se vrlo lako može zaključiti da UFC-ova uzdanica u velter kategoriji nikoga nije oduševila svojom izvedbom.

Jučer je u ‘‘The MMA Houru‘‘ gostovao upravo ‘‘Venom‘‘ Page, a Helwani ga je u jednom trenutku pitao smatra li da je Garry istinski potencijal za najveće stvari, odnosno, je li on jedan od pretendenata za UFC-ovu titulu. Page je odgovorio:

‘‘Ne, uopće ne. Ukoliko je ono igra koju će predstaviti protiv decentnog udarača, onda će te Leon Edwards ubiti svakako. Shavkat Rakhmonov će te također svakako ubiti. Postoji nekoliko tipova protiv kojih ga ja jednostavno ne vidim da će proći‘‘, započeo je Page.

‘‘Ni u drugim segmentima borbe nisam imao osjećaj da je snažan. Ne želim izražavati nepoštovanje, jer kažem, napravio je posao, ali za mene je ovo sve oko borbe. Oko rata. Ne oko jedva ukradene pobjede. Tako da da, ne vidim ga da će uspjeti napredovati do vrha. Talentiran je, ali mislim da mu je domet da se mota oko top deset ili top pet boraca‘‘, pojasnio je.

Na Garryju je da nam svima pokaže suprotno, a da ima potencijala, to zasigurno stoji. Međutim, za pobjedu nad imenima koja je spomenuo Page, sam potencijal nije dovoljan. Ima li to Garry uistinu u sebi, saznat ćemo ukoliko ga u sljedećem meču UFC upari sa Shavkatom. Tada bismo mogli dobiti odgovore na brojna pitanja.

Linker
07. rujan 2024 02:25