UFC

Masvidalov menadžer: 'Jorge se bori za titulu!' Leon Edwards: 'Ne laži! Odbili ste me!'

Leon Edwards
Nakon što je postalo jasno kako će Colby Covington biti idući izazivač Kamarua Usmana, pojavile su se pretpostavke kako će borba za prvog izazivača biti ona između Jorgea Masvidala i Leona Edwardsa. Edwards čak tvrdi da ga je Masvidal već odbio, dok iz Jorgeovog tima tvrda da borba nije bila niti ponuđena. Zapravo, njegov menadžer je rekao kako će se Masvidal boriti za titulu.

Sve je krenulo objavom MMA Junkie portala na njihovom Twitteru, kako je Edwards odbio borbu protiv njega. Na isto je odmah reagirao Masvidalov menadžer Abraham Kawa, tako što demantirajući.

"Lažne vijesti, borba protiv Leona nije nam bila ponuđena jer smo već bili u pregovorima oko borbe za titulu nakon pobjede protiv Askrena. Ovo je očajnički pokušaj. Da, Jorgeova iduća borba bit će za titulu prvaka", napisao je Kawa uz podjelu originalne objave.

Ovo je zapravo u potpunosti suprotno onom što tvrdi Dana White. Predsjednik UFC-a potvrdio je kako će Colby Covington biti idući izazivač. Naravno, Masvidalova iduća borba i u tom slučaju može biti za titulu, ako se s UFC-om dogovorio da će pričekati pobjednika ove borbe. No, Edwardsu se to nije svidjelo pa je postao žestok.

"Začepi gubicu debeli smrade i prestani lagati. Prestani štititi svog momka i također prestani očajnički pokušati preko Twittera izgledati kao opak tip. U javnosti si tih kao miš", odgovorio je 'Rocky'.

UFC se još niti jednom nije izjasnio oko borbe Masvidala i Edwardsa, no ta borba im se čini kao "no brainer", odnosno kao borba s kojom u svakom slučaju dobivaju. Nakon sukoba u Londonu i sad već ikonskog "three piece and a soda" Masvidala, uvod za borbu je odrađen, fanovi su zagrijani za istu i uistinu bi bilo šteta istu ne odraditi. Naravno, ako se ostvare najave Whitea te Covington bude idući koji će napasti Kamarua Usmana.

Linker
15. rujan 2024 01:42