UFC

Masvidal odgovorio Edwardsu: 'Borba će se dogoditi kad ja želim, a onda ću te ubiti!'

Jorge Masvidal
Jorge Masvidal odgovorio je na posljednje izjave Leona Edwardsa, u kojima je rekao kako je Masvidal odbio ponuđenu borbu protiv njega. Najavio mu je kako će se njihova borba dogoditi kad on to odluči te da će ga tad izbrisati s lica zemlje.

Masvidal se ovog vikenda nalazi u Urugvaju, gdje je bio gost UFC-ove priredbe. Nakon pobjede protiv Bena Askrena njegova je popularnost dostigla svoj vrhunac i on to koristi da bi dalje izgradio svoj brand. U međuvremenu, Leon Edwards neprestano pokušava doći do borbe protiv njega pa je tako ovih dana ušao u internet prepucavanje s Masvidalovim menadžerom, Abrahamom Kawom. To je došlo i do Masvidala pa u Montevideu nije mogao izbjeći pitanja novinara o toj temi.

"Ništa se neće dogoditi pod njegovim uvjetima ili kako on želi. Uvijek će biti onako kako ja kažem. To je ono što njega muči iznutra. On će pogledati ovaj intervju i onda će se dogoditi to da ga ljudi zovu i kažu mu da je zapravo nitko. Ja vodim ovaj show i ja sam onaj kojeg se sluša. Kad kažem da ću ga prebiti, onda ću ga prebiti. No, sad idem biti plaćen. Kao što sam rekao, 16 godina sam u ovome i cijelo to vrijeme čekam ispunjenje svog sna da postanem prvak. Mislite da ću nekoj bubici dozvoliti priliku da me zbaci s tog puta, da promijeni moju sudbinu. Osvojit ću pojas, a onda ću ga izbrisati s lica zemlje", rekao je Masvidal, a prenosi BJPenn.com.

I Masvidalov menadžer je rekao kako je iduća Jorgeova borba za titulu i da je tako već dogovoreno s UFC-om. Dakle, postoje tri opcija. Menadžer laže, Dana White je lagao kad je rekao da je Colby Covington idući izazivač ili će Masvidal biti idući, ali tek iza Covingtona? Ova posljednja opcija značila bi da je spreman čekati minimalno do početka proljeća iduće godine i to ako se borba Covingtona i Usmana dogovori za studeni ove godine, kao što se trenutno čini da će biti.

Okrenuo se još kratko Edwardsu i onome što on trenutno predstavlja u diviziji. Iako je u nizu od osam pobjeda, Masvidal ga ne vidi kao nekoga posebno bitnog.

"Svi su govorili da je Ben Askren fenomenalan borac prije nego sam se borio protiv njega, a nakon što sam ga završio u pet sekundi svi su počeli govoriti kako je precijenjen. Nakon što prebijem Leona Edwardsa, to će govoriti i za njega. Kad se budemo borili, ubit ću tog tipa. I još jednom, neka zna, borba će se dogoditi kad ja tako odlučim!", uvjeren je u ono što govori Masvidal.

Neko opće mišljenje fanova je da bi borba Masvidal i Edwardsa trebala poslužiti kao službena borba za izazivača. To bi vjerojatno bilo i pošteno, ako uzmemo u obzir da je Masvidal ne tako davno bio u nizu od dva poraza. Pobjede nad Tillom i Askrenom su impresivne, no jesu li dovoljne za napad na titulu?

Linker
20. rujan 2024 20:30