UFC

Kamaru Usman otkrio prije koje borbe je bio najviše nervozan: ‘Njegovi nokauti su bili na svim kanalima. Nisam znao što mi je‘

Kamaru Usman 

 Alex Menendez/Getty images/Profimedia
Samo šest dana prije borbe Masvidal je uskočio u meč protiv Usmana, a u to vrijeme je slovio za uistinu veliku UFC-ovu zvijezdu

Dok je bio prvak u velter kategoriji, Kamaru Usman uistinu je bio zastrašujući borac. Do poraza od Leona Edwardsa je uistinu djelovao nedodirljivo, no, unatoč svemu što je napravio, Usman je priznao da u glavi ipak nije bio toliko nedodirljiv.

Usman je nedavno podijelio jednu zanimljivu priču, naime, pitali su ga prije koje borbe u karijeri je bio najviše nervozan. Usman se uistinu borio s najboljima, no odgovor na ovo pitanje je uvelike iznenadilo fanove:

‘‘Masvidalov nokaut je bio na svim mogućim kanalima. Sjećam se da sam to gledao i mislio si, sranje, tip je još ukočen. To su puštali svaku minutu na svim kanalima, a borbu protiv mene je prihvatio samo šest dana prije borbe. Tada sam pokušavao u glavi okrenuti stvari. Mislio sam si kako je dobar udarač, ima brze ruke i brze kontre‘‘, rekao je Usman za ‘‘Pound 4 Pound‘‘.

‘‘Masvidal će krenuti na mene. Sranje, hoće li i mene ‘krstiti‘? Što se događa? Bio sam u hotelu, super nervozan zbog ove borbe, posebno u trenutku kada sam trebao iz hotela krenuti prema areni. Bio sam u svojoj sobi, mislio sam si, koji ku**c sam toliko nervozan. Govorio sam si da se moram sabrati‘‘, dodao je.

Samo šest dana prije borbe Masvidal je uskočio u meč protiv Usmana, a u to vrijeme je slovio za uistinu veliku UFC-ovu zvijezdu. Pobijediti Usmana nije uspio, no taj čin prihvaćanja borbe protiv takvog borca samo šest dana ranije, zauvijek će ostati zapisan u povijesti.

Linker
16. rujan 2024 16:29