UFC

Giga Chikadze tvrdi da se ozlijedio u meču, Arnold Allen mu baš i ne vjeruje: ‘Kako on zna da mu treba operacija?‘

Arnold Allen vs Giga Chikadze

 AFP
Engleski borac smatra da njegov protivnik samo traži izliku za poraz

Arnold Allen reagirao na tvrdnje Gige Chikadzea o navodnoj ozljedi.

Proteklog vikenda na UFC-u 304, Arnold Allen vratio se na pobjednički put. Pobijedio je Gigu Chikadzea u teškoj borbi u perolakoj kategoriji. Gusto je bilo krajem prve runde. Ipak, Englez je postupno preuzeo kontrolu i na kraju ostvario uvjerljivu pobjedu odlukom sudaca. Međutim, nakon borbe, Chikadze je na društvenim mrežama objavio kako je pretrpio rupturu desnog ramena na kraju prve runde.

Naravno, neki su dovodili u pitanje vjerodostojnost ove tvrdnje, uključujući i njegovog protivnika, Allena. "Ovo nije put" odgovorio je Allen. "Također, kako on zna da mu treba operacija? Mislim da sam i ja slomio ruku u prvoj rundi, ali još uvijek čekam MRI i rendgenske snimke. Izgleda da su UFC-ovi čarobni doktori mene zeznuli."

Ovakva izjava može se analizirati na mnogo načina. Na kraju dana, jedino što je važno je rezultat. Arnold Allen morao je prevladati stvarne poteškoće kako bi, nakon dva uzastopna poraza, dokazao da je i dalje "ozbiljan igrač" u perolakoj kategoriji.

Dokazao je to, a sada je vrijeme da se fokusira na budućnost. Na ljestvici ispred njega stoje brojna velika imena, a Mike Maynard će ovoga puta očigledno morati posegnuti za nekim od boraca koji su ispred njega.

Linker
20. rujan 2024 13:42