UFC

Covington likuje: 'Znao sam da je Woodley ispran, ne bi se trebao više nikad boriti'

Colby Covington
 Jason Silva / AGIF / AFP
Colby Covignton javno likuje nad porazom Tyrona Woodleya te napominje kako je upravo takvo izdanje bivšeg prvaka najavljivao. Usput mu je savjetovao da bi mu najbolje bilo umiroviti se.

Otprilike u istim trenucima kad je Tyron Woodley otkrivao Arielu Helwaniju kako je odmah nakon borbe protiv Gilberta Burnsa prihvatio ponudu borbe protiv Colbyja Covingtona, Covington je likovao nad porazom bivšeg prvaka.

"Znao sam da je Woodley ispran. To se vidjelo već u borbi protiv Martyja, nema više borca u njemu. To je tip koji je došao pokupiti novce. Već godinama je švorc. Osim toga, kad je posljednji put dobio rundu? Prije tri ili četiri godine. On je završena priča i ne bi se više trebao boriti. No, to je tužno u ovom sportu, dok god čekovi dolaze će takvi tipovi biti tu. Upravo zato što ne znaju s novcem i nisu ništa uštedjeli", rekao je tijekom gostovanja na Submission radiju, usput otkrivši kako mu je žao što se sve odvilo na taj način, budući da smatra kako njegova borba protiv Tyrona sad više nema smisla:

"Posao mora ići dalje. Ovo mi je sranje jer sam tri ili četiri godine gradio tu borbu. Molio sam za tu borbu, bio sam spreman uskočiti pet dana prije jer sam znao u kakvoj je situaciji. Nikad se nije htio boriti protiv mene. Čak i kad sam bio privremeni, a on pravi prvak, on me izbjegavao i molio za borbu protiv boraca iz lake kategorije. Molio je za borbu protiv bilo koga osim mene. Tip me se boji od prvog dana."

Upravo tako, borba koju je tražio duže vremena, gdje su obojica tvrdili kako ju je ovaj drugi više puta odbio, vjerojatno više nema smisla za prethodnog izazivača.

"On može odjahati u suton i biti do kraja života sretan u mirovini jer neće morati imati posla sa psihijatrom, kao što bi imao da se borio protiv mene. On je zapravo sretan, izbjegao je metak", zaključio je Covington, za kojeg se čini kako je borba protiv Woodleya završena priča. On se okrenuo svom bivšem prijatelju Jorgeu Masvidalu.

Vidjet ćemo kako će izgledati komentar na posljednju Woodleyevu izjavu, prema kojoj je prihvatio njihovu međusobnu borbu.

Linker
20. rujan 2024 19:23