UFC

Aspinall plasirao ‘bombu‘ tvrdeći kako je Miočić ozlijeđen, ubrzo se javio i Stipe, evo što mu je odgovorio

Tom Aspinall i Stipe Miočić

 Profimedia
Britanac se pozvao na glasine iz Stipinih krugova, no UFC najuspješniji teškaš svih vremena ekspresno mu je kontrirao

Dugoiščekivani meč između Jona Jonesa i Stipe Miočića za titulu UFC-ovog prvaka teške kategorije, a koji bi trebao biti uprizoren u studenom u Madison Square Gardenu, i dalje je jedna od najfrekventnijih tema u borilačkom svijetu. Gotovo na dnevnoj bazi stižu vijesti povezane s obračunom dvojice velikana, a u svom posljednjem javnom obraćanju veliku sumnju na realizaciju predmetnog meča bacio je Tom Aspinall - tvrdeći kako je čuo glasine o Miočićevoj ozlijedi.

"Čujem glasine da je Stipe ozlijeđen. To su stvari koje čujem iz Stipinih krugova", rekao je britanski teškaš u videozapisu kojeg je sinoć objavio na svom YouTube kanalu pa nastavio: "Mislim da mu je jučer bio rođendan (19. kolovoza, op.a), ima 42 godine. Tip će biti sklon ozljedama. Jon Jones, ima milijun pređenih milja na svom satu, također će biti sklon ozljedama. Ja sam spreman, još uvijek nisam čak ni u svom ‘primeu‘. Gladan sam, nisam siguran da ova dva tipa jesu, ali ja jesam. Borit ću se s bilo kim od njih dvojice za neospornu titulu kad god bude trebalo. Spreman sam".

Aspinallovu "bombu" prenijeli su praktično svi relevantni borilački mediji, a svega nekoliko sati kasnije uslijedio je i Stipin odgovor na X-u. Najuspješniji UFC-ov teškaški prvak svih vremena otklonio je Aspinallove tvrdnje objavivši "gif" u kojem Donald Trump govori: "fake news" (lažna vijest).

Za pretpostaviti je kako se radi o novom nastavku Aspinallove agresivne komunikacijske strategije kojom se svim silama želi ugurati u meč za neprikosnovenog prvaka i nadamo se kako je s Miočićem doista sve u redu budući da bi bila svojevrsna sportska nepravda da se njegov meč s Jonesom za monumentalno borilačko naslijeđe ponovno ne dogodi zbog ozljede.

Linker
09. rujan 2024 16:28