Ostalo

(VIDEO) Uhićen je usred ringa! Pravi kaos je nastao na boksačkoj priredbi u SAD-u!

Rough n Rowdy

 Screenshot/Dave Portnoy X
Rough N‘ Rowdy priredbe organiziraju borbe kojima je cilj isključivo nokaut, tehnička potkovanost nije u prvom planu

Gledatelji koji su pratili ‘‘Rough N‘ Rowdy 25‘‘ priredbu u petak navečer dobili su više nego što su očekivali nakon što su posvjedočili stvarnom uhićenju unutar ringa.

Barstool Sports je organizirao najnovije izdanje svog ‘‘Rough N‘ Rowdy‘‘ boksačkog događaja, poznatog po kaotičnim i neortodoksnim borbama. Ove borbe obično uključuju neiskusne i počesto kondicijski nespremne borce koji od početka meča divlje zamahuju tražeći nokaut. Iako je akcija zabavna, tehnički nije impresivna.

Glavna borba večeri bila je ona između Mikeyja Betsa i Zacha Abela, dva borca s malo ili nimalo stvarnog borilačkog iskustva, ali s puno zle krvi, osobito nakon tučnjave tijekom vaganja. Navijači su se nadali vatrometu, ali sama borba bila je razočaranje. Međutim, ono što se dogodilo nakon borbe pružilo je jednu drugačiju vrstu spektakla.

Nakon što je borba završila podijeljenom sudačkom odlukom u korist Betsa, Abel je reagirao nasilno udarivši jednog od Betsovih pomoćnika u lice. Nastao je kaos, a policija i osiguranje brzo su utrčali u ring kako bi obuzdali Abela koji je na kraju srušen na tlo i uhićen unutar ringa. Bio je to bizaran prizor, čak i po divljim standardima jednog ‘‘Rough N‘ Rowdy‘‘ događaja.

Linker
20. rujan 2024 13:55