Ostalo

(VIDEO) Mike Tyson obarao ruku s poznatim reperom, pogledajte tko je pobijedio

Mike Tyson, The Game

 Screenshot(instagram, Mike Tyson)
Tyson je ovoga puta ipak naišao na fizički jačega od sebe

Bivši prvak svijeta teške kategorije jedan je od najopasnijih boksača svih vremena, no to mu nije pomoglo da pobijedi poznatog repera u obaranju ruku tijekom snimanja podcasta Hot Boxin'. The Game, čije je pravo ime Jayceon Terrell Taylor, izazvao je Mikea Tysona na obračun, a sve je prošlo u jednom prijateljskom i zabavnom okruženju. Reper je izjavio kako mu je to bio jedan od najboljih dana u životu s obzirom na to da mu je Tyson bio jedan od idola dok je odrastao, a već duže vrijeme su i prijatelji.

"Pobijedio sam Mikea Tysona u obaranju ruku. I prije nego što počnete komentirati, išao sam lagano s njime jer ga volim i smatram da je ispravno što sam ga na kraju pustio da se pokuša vratiti. Da ne spominjem to da je koristio čitavo tijelo i držao se za kauč. Mislim da nije bio spreman za moju snagu. Donamatrix treninzi su od mojih ruku napravili Thanosove ruke. Danas je bio jedan od najboljih dana u mome životu! Hvala ti još jednom Mike Tyson na 20-godišnjem prijateljstvu i tome što si pravi ratnik za sve nas koji smo te idolizirali tijekom odrastanja."

Kako se vidi na samoj snimci, atmosfera je bila i više nego zabavna; Mike Tyson s džointom u ustima obara ruku s poznatim reperom. U opisu videa napisao je "Tko želi vidjeti revanš?", a ne sumnjamo da bi boksački fanovi revanš možda ipak htjeli gledati u ringu.

Mike Tyson je svoj veliki povratak u ring odradio 2020. godine gdje se u jednom ekshibicijskom meču borio protiv također bivšeg prvaka i legende Roya Jonesa Jr-a. Kako stvari stoje, možemo pretpostaviti da će se Tyson ponovno boriti ove godine, s obzirom na to da je konstantno u nekakvim pričama o potencijalnom meču, kao na primjer onome protiv YouTube zvijezde Jakea Paula. Jednom prilikom je izjavio kako bi mu trebalo samo 30 dana da se spremi za meč, a sudeći prema nedavno objavljenim videima gdje "uništava" fokusere, možemo zaključiti da se već sada priprema za nešto veliko.

Video obaranja ruku pogledajte u nastavku članka.

Linker
20. rujan 2024 14:39