Ostalo

Nateu Diazu prijeti ozbiljna zatvorska kazna zbog tučnjave koju je izazvao prošlog vikenda

 Nate Diaz 

 Amy Kaplan/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Diaz i njegovi odvjetnici se još uvijek nisu javno očitovali po ovom pitanju, tako da se čeka i njihova verzija

Nedavno su internetom počele kružiti snimke na kojima se vidi kako Nate Diaz sudjeluje u uličnoj tučnjavi, a krajem videa se vidi kako ‘‘giljotinom‘‘ guši protivnika i baca ga na pod. Iako je video nekima pomalo i smiješan, nikako nisu smiješne optužbe koje se sada stavljaju pred fanovima omiljenog borca.

Policija New Orleansa je na svojim službenim stranicama objavila kako su izdali nalog za uhićenje Natea Diaza zbog ‘‘napada drugog stupnja‘‘. Na videu se vidi kako Nate do nesvijesti guši Rodneyja Petersona, a glasnogovornica policije Karen Boudrie je rekla za MMA Junkie:

‘‘Oko 2:10 ujutro u nedjelju 22.4. u Bourbon Streetu su policajci obaviješteni da je došlo do sukoba u toj ulici. Službenici su uspjeli razdvojiti publiku, a svjedok je pokazao bijelca koji leži u nesvijesti na podu. Nekoliko minuta kasnije, sumnjivac je došao k sebi, a službenici su utvrdili sa sumnjivac krvari iz stražnjeg područja glave i hitna je pozvana da mu pruži pomoć‘‘, rekla je.

Sukob između Diaza i Petersona je bio samo dio veće tuče u istoj ulici, a sve je započelo kada je na boksačkoj priredbi Diaz bocom pogodio Netflixovu zvijezdu Chasea DeMoora.

Ono što se također navodi jest da ukoliko Diaza proglase krivim, prijeti mu kazna zatvora u trajanju od čak osam godina i 2000 dolara novčane kazne, a sve je propisano zakonom savezne države Louisiane.

Diaz i njegovi odvjetnici se još uvijek nisu javno očitovali po ovom pitanju, tako da se čeka i njihova verzija. Zna se samo da se nalazi pred ozbiljnim optužbama za nered koji je izazvao prošle subote.

Linker
20. rujan 2024 16:30