K1 i Boks

(VIDEO) Ususret večerašnjem nastupu ‘Savagea‘: Prisjetimo kako je nedavno razbio ‘Dragu‘ i vratio se na pobjedničke staze!

Steve Robinson vs. Alen Babić 

 John Walton/PA Images/Profimedia
Ukoliko ponovi ovakav nastup, nema sumnje da će pobjeda biti upisana i večeras

Novi težak meč večeras očekuje Alena ‘‘Savagea‘‘ Babića. Iako je njegov protivnik, Johnny Fisher, dosta mlad teškaš s ne toliko iskustva, radi se o jednom vrlo opasnom boksaču koji svima može napraviti probleme. Fizički je Fisher također veći od Alena, no ‘‘Savage‘‘ je do sad dokazao kako se zna nositi s takvim boksačima.

Svi smo ostali razočarani nakon meča između Babića i Rozanskog. Očekivali smo novu pobjedu ‘‘Savagea‘‘ i donošenje pojasa u Hrvatsku, međutim, Rozanski je pobijedio nokautom u prvoj rundi te tako Alenu nanio prvi poraz u profesionalnoj karijeri.

Uslijedio je težak period za Alena, jer osim što je pretrpio poraz, bio je u potrazi za novim trenerom i timom. Pronašao je Babić sve to u Irskoj, a s novim trenerom ostavrio je i prvu pobjedu. Bilo je to u trećem mjesecu ove godine, kada je pobijedio Stevea Robinsona nakon gotovo godinu dana izbivanja iz ringa.

Ostavio je tada dojam da se vratio onaj stari ‘‘Savage‘‘, a večeras će imati novu priliku pokazati nam to. Johnny Fisher itekako je kvalitetniji protivnik nego što je to bio Robinson, a kladionice baš i ne vjeruju našem boksaču. Veliki autsajder je Alen u ovom meču, no to zasigurno njega samo još više motivira.

Kako za sada stvari stoje, Babić i Fisher bi se trebali u ringu naći negdje iza 22 sata, a sve naravno ovisi o dužini prethodnih mečeva. Dok čekamo ovaj meč, valja se prisjetiti posljednjeg Babićevog nastupa u kojem je pobijedio Robinsona. Video možete pogledati ispod članka, a Alenu ćemo poželjeti sreću u večerašnjem nastupu uz nadu da će donijeto novu pobjedu!

Linker
12. rujan 2024 09:04