K1 i Boks

Gdje i kako gledati večerašnji meč Alena Babića? TV prijenosa neće biti, no postoji jedna opcija

Johnny Fisher, Eddie Hearn i Alen Babić

 Philip Sharkey/TGS Photo/Shutter/Shutterstock Editorial/Profimedia
Nadamo se da će iznenaditi kladionice i engleske fanove te kući doći s novom pobjedom!

Večeras je pred našim boksačem, Alenom ‘‘Savageom‘‘ Babićem, novi izazov. Uspješno se Alen vratio pobjedama u trećem mjesecu ove godine, no odmah je odlučio uzeti novi težak zadatak i meč koji po ničemu neće biti lagan.

Njegov večerašnji protivnik je Johnny Fisher, mladi teškaš koji u svojoj dosadašnjoj profesionalnoj karijeri ima 11 uspješnih nastupa iza sebe. Čak deset pobjeda Fisher je ostvario nokautom, tako da ne čudi da su ga i kladionice stavile kao dosta izraženog favorita protiv našeg ‘‘Savagea‘‘.

Gotovo godinu dana Alena nije bilo među konopcima nakon onog poraza od Lukasza Rozanskog, a u trećem mjesecu se vratio i pobijedio Stevea Robinsona tehničkim nokautom. Odlučio je ‘‘Savage‘‘ da nema što čekati te je odmah prihvatio sljedeći meč, ali ovoga puta je pred njim dosta teži izazov.

Večeras negdje oko 22 sata Babić bi trebao u ring, a pitanje prijenosa se često potegne na sam dan meča. S obzirom da meč prenosi DAZN, Babića i Fishera moći ćemo gledati isključivo tamo. DAZN odbija prodavati prava TV kućama što znači da TV prijenosa neće biti, tako da je jedina opcija meč gledati na njihovoj streaming platformi. Cijena je 14,99 eura za mjesečnu pretplatu, odnosno, 9,99 ukoliko uzmete pretplatu na godinu dana.

Što još reći, osim Babiću zaželjeti uspješan nastup i pobjedu nad Johnnyjem Fisherom. Nadamo se da će iznenaditi kladionice i engleske fanove te kući doći s novom pobjedom, a ako i u ring donese energiju koju je imao tokom cijelog ovog tjedna dok je obavljao medijske zadaće, ne sumnjamo da nas očekuje pravi spektakl.

Linker
09. rujan 2024 00:53