K1 i Boks

(VIDEO) ‘Ovo će me koštati 150 milijuna! Pogledajte reakcije Furyja, Usyka i McGregora nakon Joshuinog poraza

Conor McGregor (lijevo) | Tyson Fury i Oleksandr Usyk (desno)

 Screenshot (youtube, Tnt Sports Boxing)
Kamere su zabilježile prve reakcije poznatih lica iz borilačkog sporta

Nitko nije unaprijed otpisao Daniela Duboisa uoči meča protiv Anthonyja Joshue, ali činjenica je da Dubois nije bio favorit i pretežno se očekivala pobjeda Joshue. Ipak, već od prve runde Dubois se nametnuo kao autoritet unutar ringa, diktirao je tempo, a Joshua taj tempo nije mogao pratiti.

Daniel je u petoj rundi borbe došao do nokauta koji je "visio u zraku" još od spomenute prve runde, a nokautiravši Joshuu, Dubois je zapravo upisao najveću pobjedu u dosadašnjoj karijeri. Porazio je ponajboljeg teškaša današnjice, ujedno i najveću zvijezdu kategorije, a pobjedom je upisao i prvu obranu IBF-ove titule svjetskog prvaka.

Mnogi su ostali šokirani, ne toliko Duboisovom pobjedom, koliko lakoćom i načinom na koji došao do pobjede nad boksačem poput Joshue. Dubois je izgledao poput "stroja" koji melje od prve sekunde, a kako pred ekranima, tako je i na tribinama vladao osjećaj iznenađenja, ali i divljenja Duboisovim vještinama.

TNT Sports Boxing na svom YouTubeu kanalu zabilježio je prve reakcije Conora McGregora, Tysona Furyja i Oleksandra Usyka neposredno po završetku meča. McGregor je najburnije proživljavao završnicu meča, dok su Fury i Usyk znatno mirnije promatrali što se događa. Ipak, kada je Fury shvatio da je Joshua izgubio i da se time umanjuju šanse za njihov međusobni okršaj, urlao je u smjeru Turkija Alalshikha.

"Ovo će me koštati 150 milijuna! Turki, bolje da me sada platiš kako treba.", vikao je Fury, a u pozadini je sve pratio Conor McGregor.

Fury je neposredno nakon Joshuinog poraza prišao Usyku, svom sljedećem protivniku, ali za Ukrajinca je imao lijepe riječi, bez nepotrebnog stvaranja tenzija.

"Obojici si pružio pravu boksačku lekciju. Svaka čast na tome. To je ono što boksačke vještine rade. Vještine plaćaju račune. Shvaćaš?", rekao je Fury aludiravši na činjenicu da je Usyk dvaput porazio Joshuu, a pobjedu je upisao i u međusobnom okršaju s Duboisom.

Kako je sve to izgledalo, pogledajte u videu ispod ovog teksta.

Linker
23. rujan 2024 12:43