K1 i Boks

(VIDEO) Mirko Filipović ušao u ring i bacio zagrebačku Arenu u trans: ‘Srce mi je zaigralo, volio bih se sada boriti!‘

Mirko ”Cro Cop” Filipović

 RONALD GORSIC Cropix
Glory je jednostavno morao odati počast svom bivšem borcu i jednom od najvećih boraca u povijesti

Na Glory 95 priredbi koja se trenutno održava u punoj zagrebačkoj Areni, vodeća svjetska kickboxing promocija odlučila je odati počast borilačkom velikanu i legendi hrvatskog sporta, jednom jedinom Mirku Filipoviću ‘‘Cro Copu‘‘.

Vrlo lijepa gesta od Gloryja! Za Mirka su pripremili poseban videozapis i pozvali ga u ring kako bi mu se zahvalili na veličanstvenoj karijeri. Na videozapisu su legende borilačkog svijeta poput Marka Hunta, Petera Aertsa, Ernesta Hoosta i poznatog novinara Ariela Helwanija koji su čestitali Mirku 50. rođendan kojeg je nedavno proslavio. Osim rođendanskih čestitki dobio je i more zasluženih komplimenata.

Mirko je do ringa došao uz njegovu poznatu ulaznu pjesmu od Duran Durana ‘‘Wild Boys‘‘. U ringu se Antonio Plazibat, koji je večeras u ulozi stručnog komentatora, naklonio velikom Cro Copu i pružio mu mikrofon:

‘‘Prvo bih se želio zahvaliti prisutnim navijačima u Areni.‘‘, započeo je Mirko. ‘‘Žao mi je što ti (Plazibat) večeras ne nastupaš, bio sam nabrijan za taj meč.‘‘

‘‘Kada sam čuo svoju pjesmu, srce mi je krenulo preskakati. Volio bih da se sada mogu boriti, ali realnost je da imam 50 godina i neću više nikada kročiti u ring. Nikad ne reci nikad, ali mislim da se neću više boriti‘‘, rekao je Cro Cop, koji u srcima ljubitelja borilačkih vještina diljem svijeta ima mitski status.

Linker
22. rujan 2024 00:22