K1 i Boks

(VIDEO) Htjeli ste pogledati meč Duboisa i Joshue, ali iz nekog razloga niste mogli? Objavljena je snimka kompletnog meča

Daniel Dubois vs. Anthony Joshua (lijevo) | Nokautirani Joshua (desno)

 Screenshot (youtube, Turki Alalshikh)
Turki Alalshikh na svom YouTube kanalu objavio je snimku kompletnog meča između "AJ-a" i Duboisa

Gotovo svaki veliki borilački event, nebitno radi li se o boksu ili MMA-u, prijenos nudi na konceptu "pay-per-viewa" (‘PPV‘). U prijevodu na hrvatski jezik, "PPV" zapravo znači "plati pa gledaj". Nerijetko su te cifre poprilično velike, čak i neprihvatljive za veći dio publike diljem svijeta.

Ako odlučite ne platiti, priželjkujete što bržu objavu snimki putem nekog od besplatnih servisa poput recimo YouTubea. Velike organizacije poput UFC-a nemaju praksu objavljivati svoje velike mečeve nedugo nakon eventa, jer time zapravo odbijaju fanove da kupuju PPV. Zašto platiti gotovo 100 dolara, ako će borbe već sutradan biti dostupne za besplatno.

Turki Alalshikh ne vodi se takvom politikom. Saudijac koji trenutno diktira boksačkim tržištem, prije svega ima vrlo pristupačne cijene PPV-a. 20-ak eura uglavnom je iznos koji morate platiti za kupnju PPV-a, a čak i ako si ne priuštite PPV, jako brzo dobit ćete priliku pogledati snimke svih mečeva održanih na određenom eventu.

Tako je Turki još jučer na svom YouTube kanalu postavio snimke svih mečeva koji su se održali u sklopu spektakla na Wembleyju. Među objavljenim mečevima našao se i onaj između Daniela Duboisa i Anthonyja Joshue, a u nešto manje od 20 sati od objave videa, snima meča skupila je više od 800 tisuća pregleda.

Pišemo o ovome jer vjerujemo da još uvijek postoji nekolicina vas koji ste iz nekog razloga propustili ovaj meč. Nema brige, snimka je dostupna i ne iziskuje nikakvo plaćanje. Video se nalazi ispod teksta i bezbrižno možete pogledati meč između Duboisa i Joshue. Isplati se pogledati, jer borba je bila prepuna akcija i uzbuđenja.

Linker
24. rujan 2024 13:14