K1 i Boks

Trener Tysona Furyja pozvao Justina Biebera u kamp da ga poduči boksu

Justin Bieber, Floyd Mayweather Jr.

 Screenshot(Youtube, Jp)
Možda ćemo jednog dana i Biebera gledati u profesionalnom meču

Glazbena zvijezda Justin Bieber već dulje vrijeme trenira boks kako bi se pripremio za ulogu u filmu o ukrajinskom boksaču Dmitryju Saliti. Scenarist filma Gregory Allen Howard pohvalio je Bieberovu boksačku vještinu i potiče ga da slijedi korake Jakea Paula i da se okuša u profesionalnoj borbi.

Bieber se do sada nije borio u boksu, kako u amaterskom tako niti u profesionalnom, iako je u jednom navratu izazvao filmsku zvijezdu Toma Cruisea na MMA meč. Furyjev trener SugarHill Steward izjavio je za Betway da bi trenirao Biebera isto kao što je njegov ujak Emanuel Steward jedno vrijeme trenirao Eminema.

"Definitivno bih htio imati Justina Biebera u kampu jer je Emanuel na isti način podučavao Eminema, tako da to i nije toliko različito. Volim podučavati boks i nije mi toliko bitno koga podučavam. Samo volim podučavati i uživam u tome. Ne bih ga samo naučio kako da boksa već i kako da nokautira protivnika. Mislim da bi on to sve brzo naučio. On je uspješan u onome što radi i morao se jako potruditi da dođe tu gdje je sada. Tako da vrijeme provedeno u kampu mu ne bi bilo ništa drugačije nego i vrijeme koje je provodio u dosadašnjem životu. U našem kampu uvijek se dobro zabavimo i svi smo jako bliski, kao da smo obitelj."

Steward je također prokomentirao potencijalne sparinge s boksačima u njegovom kampu, pa tako i s Tysonom Furyjem.

"Ne bih mu baš preporučio sparing s Tysonom Furyjem, ali ima tu puno drugih svjetskih prvaka s kojima bi mogao ući u ring. Definitivno bi puno toga naučio ulaskom u ring i sparingom sa svjetskim prvacima." - zaključio je Steward.

Linker
20. rujan 2024 15:38