K1 i Boks

Eddie Hearn otkriva tko će biti protivnik Jakea Paula: ‘YouTuber‘ će se napokon obračunati s boksačem

Eddie Hearn i Jake Paul

 Matt Davies/Shutterstock Editorial/Profimedia
Polubrat Tysona Furyja trebao bi biti sljedeći protivnik Jakea Paula

25-godišnji YouTuber i boksač Jake Paul (5-0-0), nakratko je stavio svoju boksačku karijeru na čekanje. Jake je proteklih mjeseci sudjelovao u promoviranju meča između Amande Serrano i Katie Taylor, ujedno jednog od najvećih mečeva u povijesti ženskog boksa.

Meč je održan krajem četvrtog mjeseca, a Paul je sada spreman posvetiti se priprema za svoj novi boksački nastup. Jake bi trebao nastupiti tijekom ljeta, točnije 13. kolovoza (osmi mjesec).

Poznati boksački promotor Eddie Hearn potvrdio je kako će Jake Paul nastupiti tog datuma, a otkrio je kako bi se YouTuber napokon mogao obračunati s boksačem, a ne MMA borcem.

Naime, prema Hearnovim saznanjima, Tommy Fury (8-0-0, 4 KO) trebao bi biti Jakeov protivnik. Podsjećamo, polubrat Tysona Furyja trebao se boriti protiv Jakea Paula krajem prošle godine, ali ozlijeđena rebra spriječila su ga da nastupi. Tyron Woodley uskočio je kao kasna zamjena i završio je brutalno nokautiran u šestoj rundi.

Tommy se u ring vratio u četvrtom mjesecu ove godine, pobijedivši Poljaka Daniela Bocianskog. Novi meč u osmom mjesecu djeluje kao realna opcija.

''Ne zastupam niti jednog od njih, ali dobio sam određena saznanja da će borba između Paula i Furyja održati 13. kolovoza (osmi mjesec). Obojica su poprilično limitirani boksači, ali dok se radi o kompetitivnom meču, nikog zapravo nije niti briga.'', rekao je Hearn za talkSPORT.

Oba boksača zapravo uživaju veliku popularnost na društvenim mrežama i ta borba privukla bi veliku pažnju javnosti. Tommy Fury neporažen je kao i Jake Paul, a posjeduje nešto više boksačkog iskustva. Radi se o zapravo vrlo smislenom meču za obojicu i lako je moguće kako je Hearn došao do točnih i istinitih informacija.

Linker
20. rujan 2024 02:42