
U centru Zagreba, na adresi Preradovićeva 13 (na mjestu nekadašnjeg Burgeraja), u srpnju prošle godine otvoren je novi restoran Kokoš & sendviči. No čini se kako je nakon manje od godinu dana, mjesto na kojemu se jela piletinom s lokalnih domaćih farmi, brioche peciva koja dobavljaju od Kroštule i domaći umaci poput tri različite vrste majoneze i kečapa, zatvoreno.
Izlog fast fooda izlijepljen je starim novinama, a upisom u google tražilicu nailazimo na informaciju kako je "Tvrtka Kokoš & sendviči" trajno zatvorena.
Na meniju su imali pet različitih sendviča, a cijene za sendviče su se kretale od 10,50 do 12 eura. Isprobali smo tu nakon otvorenja, o čemu smo i ranije pisali - ‘Ko-ko-da‘ sendvič s pohanim batkom i zabatkom, iceberg salatom, pečenim jajem, dimljenom slaninom i domaćom majonezom s tartufima, zatim ‘Stvarno dobra koka‘ sendvič s piletinom, salatom, zelenim pestom, pecorino romano sirom, tikvicom, mozzarellom i rajčicom, ‘Hrskavo fina‘ sendvič s piletinom u cornflakesu, salatom, karameliziranim lukom, sušenim rajčicama i domaćom majonezom, ‘Kraftericu‘ s piletinom u tempuri od piva, majonezom od cikle i salatom te ‘Ljutu pankericu‘ s domaćim umakom od rajčice, karameliziranim paprikama i salatom.
Unatoč prirodnim sastojcima, promišljenoj lokaciji i sastojcima koji su odudarali od klasičnog fast fooda, skuplje cijene od obližnje konkurencije zasigurno su učinile svoje.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....