RIBA PETKOM

Za pripremu jednostavne ribe iz pećnice trebat će vam tek pet sastojka i manje od sat vremena

 Arkadian Photography/
Pripremite češnjak, limun i peršin, ribu začinite soli i paprom pa sve zajedno ubacite u pećnicu

Trebat će vam:

4 komada ribe (skuša, oslić ili druga riba po želji)

4 režnja češnjaka

1 limun

1 vezica peršina

Sol i papar

Trebat će vam:

Skušu dobro očistite pa je stavite u posudu za pečenje. U posebnoj posudi pomiješajte maslinovo ulje, sitno sjeckane režnjeve češnjaka i sitno sjeckani peršin. Začinite soli i paprom. Limun dobro operite i narežite ga na kolutiće. Umakom od maslinova ulja premažite unutrašnjost ribe, dodajte kolutiće limuna, a ostatak umaka iskoristite za premazivanje ribe izvana. Stavite u pećnicu i pecite 30-40 minuta, ovisno o veličini ribe. Poslužite toplo uz prilog po želji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Komentari (0)

Komentiraj

Ovaj članak još nema komentara
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalima društva HANZA MEDIA d.o.o. dopušteno je samo registriranim korisnicima.
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu društva HANZA MEDIA d.o.o. te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima.
25. ožujak 2025 22:02