
Priprema: 5 minuta • Kuhanje: 5 minuta • Porcija: 2-3
Trebat će vam:
1-2 pakiranja rezanaca ili oko 300 g
2 žlice kikiriki maslaca
sok pola limuna
1 žlica tostiranog sezama
1 žlica rižinog octa
1 žličica soja sosa
1 žličica grubo mljevenog čilija
svježe povrće po želji (mladi luk, krastavci, tikvice...)
Priprema:
Rezance skuhajte i sačuvajte dio vode u kojoj su se kuhali. U posebnoj posudici pomiješajte sve sastojke, osim povrća. Pomalo dodajte ostatak vode od kuhanja kako biste dobili kremasti umak pa dodajte rezance. Sve dobro promiješajte i poslužite uz svježe povrće koje ste nasjeckali na kockice i začinili po želji.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....