JEDNOSTAVNO I BRZO

Za brzi ručak napravite salatu od dimljene pastrve, kapara, mladog luka i oraščića

 Berislava Picek/Cropix/Cropix
Uz mladi luk, salatu, bademe i pekan orahe možete kombinirati i svježe pečenu ribu po želji

Trebat će vam:

300 g filetirane dimljene pastrve
200 g salate po izboru
kapari
vezica mladog luka
50 g listića badema
100 g pekan oraha
maslinovo ulje
jabučni ocat
krema od aceta balsamica
sol

Priprema:

Salatu dobro operite i izrežite na manje komade. Stavite je u zdjelu i prije serviranja malo začinite solju, maslinovim uljem i jabučnim octom. Posložite salatu na tanjur te na nju stavite filet dimljene pastrve. Dodajte na kolutiće narezani mladi luk i kapare. Sve još lagano začinite aceto balsamico kremom i po vrhu pospite tostirane listiće badema.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. studeni 2024 21:41