
mali file pačjih prsa
žuta paprika
tikvica
mladi luk
sol
papar
šećer
soja sos
ulje od češnjaka
Priprema: Povrće narezati na rough julienne, meso na trakice. Dobro zagrijati wok, uliti ulje pa dodati meso i kratko ga pržiti, dodati povrće, također kratko pržiti. Začiniti solju, paprom, šećerom, uljem od češnjaka i soja sosom.

Naan
750 glatkog brašna
1 žlica praška za pecivo
1 žlica suhog kvasca
3 žlice šećera
1 žlica soli
1 jaje
230 ml vode
230 ml mlijeka
Vodu, mlijeko i jaje uliti u posudu u kojoj će se mijesiti tijesto. Pomiješati suhe sastojke i dodati ih u tekućinu. Tijesto mijesiti dok ne postane glatko. Pokriti i pustiti da odstoji na sobnoj temperaturi 1-2 sata. Napraviti bule tijesta (120g) i odložiti u nauljenu posudu. Prekriti prozirnom folijom i spremiti u hladnjak da se odmori. Razvući tijesto na veličinu promjera oko 20 cm. Peći u tavi na laganoj vatri (tava se može premazati pročišćenim maslacem). Peći sa svake strane dok ne dobije zlatnu boju. Servirati s mladom salaticom uz neki BBQ umak ili jogurt.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....