Težina pripreme: jako lagano
Vrijeme pripreme: 30 min
Broj osoba: 4
Sastojci
- 1 žlica kokosova ulja
- 1 šalica batata
- 1 šalica blitve
- 1 šalica karfiola
- 1/2 šalice crvene leće
- 1 luk
- 3 šalice povrtnog temeljca
- naribani đumbir
- 1 žličica kurkume
- sol i papar
Priprema
1. korak
Pirjajte narezani luk i češnjak na kokosovu ulju. Dodajte kurkumu i pirjajte još jednu minutu, a zatim u lonac stavite oguljen i na kockice narezan batat, cvjetove karfiola, leću i temeljac.
2. korak
Ako ste narezali i donji, tvrđi dio karfiola, njega stavite prvog u lonac jer mu treba nešto dulje da omekša za razliku od cvjetova karfiola i drugog navedenog povrća. Kuhajte 15 do 20 minuta. Ugasite vatru pa u varivo dodajte narezanu blitvu i đumbir te začinite solju i paprom po ukusu.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....