SVINJARENJE

SVINJSKA POTRBUŠINA: Nakon pečenja mora biti sočna, ljepljiva i ukusna. Ova tri recepta imaju to sve!

 Neja Markičević / HANZA MEDIA
Bilo da se odlučite za porchettu, bajaderice ili kinesku svinjetinu, s ovim komadom nećete pogriješiti!

Svinjska potrbušina nakon pečenja mora biti sočna, ljepljiva i ukusna. A ova tri recepta imaju sve: hrskavost, ljepljivost i sočnost!

Porchetta braće Čučković

Rijeka, 291116. 
Braca Dejan i Danijel Cuckovic vlasnici su mesnice Cuckovic u Rijeci.
Foto: Neja Markicevic / CROPIX
Neja Markičević / HANZA MEDIA

Malo drugačija svinjetina

Svinjske bajaderice braće Čučković

Rijeka, 291116. 
Braca Dejan i Danijel Cuckovic vlasnici su mesnice Cuckovic u Rijeci.
Foto: Neja Markicevic / CROPIX
Neja Markičević / HANZA MEDIA

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. studeni 2024 03:53