![36047081](https://static.jutarnji.hr/images/slike/2025/01/19/k_36047081_640.jpg)
Trebat će vam:
60 g pšeničnog brašna 40 g bučinog brašna 100 g maslaca 150 g šećera 200 ml mlijeka 50 g čokolade 2 jaja 1 žlica kakaa 1 prašak za pecivo |
![Oroslavje 171017.
Mladen Cesarec mladi je proizvodjac bucinog ulja i vec osvojio sve nagrade na tom podrucju. Imanje i vodjenja posla naslijedio je od roditelja Katarine i Zvonka koji pomazu u obiteljskoj proizvodnji.Osim bucinog ulja u ponudi su jos bucine kostice i bucino brasno.Od toga brasna supruga Vedrana po zanimanju nutriconistica, radi zanimljiva slana i slatka jela od bundeva.
Foto: Berislava Picek/ CROPIX](https://static.jutarnji.hr/images/live-multimedia/binary/2017/11/6/14/cesarec_buce_ulje18-171017.jpg)
Maslac sobne temperature umutite sa šećerom. Otopite čokoladu na pari pa dodajte u smjesu s maslacem. Dodajte jaja, puding od čokolade, brašno i prašak za pecivo te mlijeko. Usipajte u kalupe. Pecite na 180° C 20 min. Premažite ih mješavinom pekmeza od buče i ruma i posipajte nasjeckanom čokoladom.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....