![35964417](https://static.jutarnji.hr/images/slike/2024/12/30/k_35964417_640.png)
170 g debljih čvaraka 1 manji crveni luk 1 žlica svinjske masti 1 tvrdo kuhano jaje 1 žličica senfa 2 žličice krem sira 2 prstohvata himalajske soli prstohvat mljevenog crnog papra |
![Zagreb, 181217.
Zdravi namazi i domace pastete prema ideji Nastasje Petric.
Foto: Berislava Picek/ CROPIX](https://static.jutarnji.hr/images/live-multimedia/binary/2018/1/12/16/petric_namazi14-181217.jpg)
Vrlo sitno nasjeckajte luk te ga na laganoj vatri pržite sa svinjskom masti dok potpuno ne omekša i blago se karamelizira. Čvarke prebacite u sjeckalicu, dodajte dinstani luk i preostale sastojke te izblendajte u glatki namaz. Ohladite namaz prije serviranja te ga poslužite uz svježe pečeni sourdough kruh.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....