Ovo je pravi ljetni recept koji će i apsolutne ljubitelje mesa natjerati da razmisle dva puta o meniju. Povrće ili meso? Ovog puta bi izbor mogao iznenaditi. Naša Dajana inače autorica bloga Baker´s corner, somewhere in the kitchen, pripremila je pečene patlidžane s domaćim pomidorima, ricotta sirom, mozzarellom, posipala sve listićima svježeg bosiljka i parmezana te sve začinila maslinovim uljem.
Za ovu ljetnu priču koja pršti od okusa trebat će vam:
- 1 veliki patlidžan
- 230 g ricotte
- 1 mozzarella (125 g)
- 4 velike zrele rajčice
- 1-2 češnja bijelog luka
- listići bosiljka
- maslinovo ulje
- naribani Parmigiano Reggiano
- sol
Cijeli recept pročitajte ovdje .
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....