
Trebat će vam:
800 g lignji 2 češnja češnjaka maslinovo ulje sol i papar mažuran peršin 50 g riže 1 mladi luk 1 dcl bijelog vina |

Priprema:
Lignje očistite i odvojite im krakove. Narežite luk i krakove na sitne komadiće. Luk prepržite na maslinovom ulju te mu dodajte krakove i protisnuti češnjak. Rižu skuhajte u posebnoj posudi u slanoj vodi. Kad je skuhana, procijedite ju i dodajte krakovima i luku. Umiješajte mažuran i peršin. Lignje napunite rižom i zatvorite čačkalicom. Stavite ih u protvan za pečenje i podlijte s 1 dcl bijelog vina. Pecite u prethodno zagrijanoj pećnici na 180 stupnjeva oko 25 minuta. Poslužite s krumpirom.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....