TJEDNI MENI

Punimo paprike, pohamo tikvice i kuhamo grah, ovog tjedna radimo klasike na drugačiji način

 Deposit Photos/
Osim pobrojanih jela, radimo još i dagnje u umaku od rajčice, tjesteninu s rajčicom, pizzu iz tave i pile s mlincima

Ovog tjedna za ručak redamo klasike. Započinjemo jednostavnom, ali na stolu uvijek dobrodošlom tjesteninom u umaku od rajčice, a zatim nastavljamo prženim tikvicama koje ovog puta poslužujemo uz majonezu od kopra. U srijedu radimo brzo grah varivo s kobasicama, u četvrtak punimo, a potom paprike ubacujemo u pećnicu, dok u petak radimo dagnje s rajčicama koje će se najbolje složiti uz tostirani kruh. Za ovaj ručak tako možete iskoristiti ostatke kruha od prethodnih dana, tostirati ih na tavi s malo maslinova ulja i dobili ste ručak za prste polizati. Kraj tjedna odlučili smo iskoristiti za pripremu pizze iz tave, a zatim sve zajedno zaokružiti omiljenim nedjeljnim ručkom - pečenim piletom s mlincima.

PONEDJELJAK

TJESTENINA U UMAKU OD RAJČICE

image
Deposit Photos/

UTORAK

POHANE TIKVICE S MAJONEZOM OD KOPRA

image
Deposit Photos/

SRIJEDA

BRZO GRAH VARIVO S KOBASICOM

image
Dusan Zidar/

ČETVRTAK

PUNJENE ZAPEČENE PAPRIKE

image
Deposit Photos/

PETAK

DAGNJE S RAJČICOM

image
Deposit Photos/

SUBOTA

PIZZA IZ TAVE

image
Carey Jaman Copr/

NEDJELJA

PEČENO PILE S MLINCIMA

image
Deposit Photos/

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. studeni 2024 22:30