![Treba izbjegavati umjetne boje i sladila, nitrite i nitrate...](https://static.jutarnji.hr/images/slike/2025/02/07/k_36197322_640.png)
Težina pripreme: jako lagano
Vrijeme pripreme: 15 min
Broj osoba: 4
Sastojci:
1 grejp 1 čvrsti jogurt 2 žlice smeđeg šećera cimet malo mljevenog đumbira |
![](https://static.jutarnji.hr/images/live-multimedia/binary/2018/1/8/10/zimsko-voce-7.jpeg)
Priprema:
Grejp prepolovite. Smeđi šećer pomiješajte s malo cimeta i mljevenog đumbira. U posudu za pečenje stavite papir za pečenje pa na njega grejp. Na svaku polovicu grejpa rasporedite po jednu žlicu šećera s cimetom i đumbirom. Pecite ga na 220 stupnjeva dok se šećer ne rastopi i grejp ne dobije koricu. Servirajte uz hladan jogurt posut cimetom.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....