200 g kus kusa 1 sok limuna 3 jušne žlice sitno sjeckanog peršina maslinovo ulje pileća krilca 2 dcl ketchupa 2 jušne žlice Worcestershire umaka 1 jušna žlica smeđeg šećera 1/2 ocijeđenog limuna sol 1 jušna žlica sezama 2 režnja češnjaka, sitno sjeckana |
U zdjeli pomiješajte ketchup, smeđi šećer, Worcestershire umak, sok limuna, češnjak i sezam. Pileća krilca posolite i umiješajte u mješavinu s ketchupom. Pileća krilca pecite u prethodno zagrijanoj pećnici na 200 stupnjeva 20-ak minuta. Kus kus isperite te kuhajte prema uputama proizvođača u posoljenoj vodi. U širokoj tavi, na malo maslinovog ulja kratko propirjajte mladi luk, zatim dodajte sok limuna, kus kus te pomiješajte sa začinima te poslužite s pečenim pilećim krilcima.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....