Trebat će vam:
500 g otkoštenih pilećih bataka i zabataka
350 g brokule
2 češnja češnjaka
1 žličica naribanog đumbira
2 žlice umaka od soje
ulje
1 žlica smeđeg šećera
1 žlica škrobnog brašna
2 žlice jabučnog octa
1 žlica sezama
Priprema:
Brokulu narežite na manje cvjetiće i stavite kuhati na paru. Piletinu narežite na trakice. U dublju tavu stavite ulje i dobro zagrijte. Dodajte piletinu i ispecitre sa svih strana. Dok se meso peče, u zdjelicu stavite naribani češnjak i đumbir, sojin umak, šećer, škrobno brašno i jabučni ocat. Izlijte na pečenu piletinu. Pecite par minuta da se sastojci sjedine. Dodajte brokulu i sezam. Dobro promiješajte i servirajte.
Vrijeme pripreme: 19 minuta
Utrošen iznos: 47 kuna
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....