150 g pilećih prsa
pola veće crvene paprike
1 veća mrkva
1 veći mladi luk
pola žličice češnjaka u granulama
malo maslinova ulja
sol i papar
1 kockica maslaca
110 g kuskusa
250 ml vode
malo svježeg peršinova lista
Piletinu narežite na manje kockice. Mrkvu narežite na tanke štapiće, luk na kolutiće rezane ukoso, papriku na kockice. Na dobro zagrijanoj tavi na malo maslinova ulja popržite meso oko 5 minuta da dobije boju sa svih strana. Dodajte povrće i češnjak u granulama te pržite sve skupa još kratko. Zatim ulijte vodu i stavite maslac, pričekajte da tekućina zakuha, pa s njom prelijte suhi kuskus i poklopite da nabubri oko 5 minuta. Servirajte sa svježe sjeckanim peršinom.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....