TJEDNI MENI

Ovog tjedna napravite savijaču s tikvicama, riblje prutiće i najslasnije sendviče s piletinom

 Deposit Photos/
Osim toga, donosimo i recepte za mesne okruglice iz pećnice, hladnu juhu, zapečene tortilje i pečeni feta sir...

Iako kažu kako za vrijeme vrućih dana ne valja paliti pećnicu, mi smo ovog tjedna sastavili meni koji se temelji ponajviše na brzim i jednostavnim jelima iz pećnice oko kojih se nećete morati previše mučiti, već ih samo sastaviti, ubaciti u posudu i zaboraviti sve do trenutka dok kuhinja ne zamiriše. Tjedan tako započinjemo jednostavnom savijačom sa svježim sirom i tikvicama s kupovnim korama, nastavljamo brzim mesnim okruglicama u umaku od rajčice iz pećnice, a zatim u srijedu pećnicu odmaramo i radimo hladnu juhu od krastavaca koja se ne kuha. Ovog tjedna radimo i slasne zapečene tortilje, zatim riblje prutiće s umakom od majoneze i krastavaca, a za vikend se pak okrećemo jelima za ekipu i radimo najprije pečeni feta sir s povrćem, a potom i veliki, sočni pileći ražnjić za najslasnije sendviče.

PONEDJELJAK

SAVIJAČA S TIKVICAMA I SIROM

image
Shutterstock/Shutterstock

UTORAK

MESNE OKRUGLICE IZ PEĆNICE

image
Robyn Mackenzie/

SRIJEDA

HLADNA JUHA OD KRASTAVACA

image
Deposit Photos/

ČETVRTAK

ZAPEČENE TORTILJE

image
Fomaa/

PETAK

RIBLJI PRUTIĆI S UMAKOM

image
From_my_point_of_view

SUBOTA

PEČENI FETA SIR S POVRĆEM

image
Deposit Photos/

NEDJELJA

RAŽNJIĆ IZ PEĆNICE

image
Deposit Photos/

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. studeni 2024 19:12