TJEDNI MENI

Ovog tjedna kuhamo brzu tjesteninu, pileći rižoto, varivo s okruglicama i radimo domaće burgere

 Biljana Gaurina/Cropix
Naš ovotjedni meni mogao bi se svidjeti čak i onim najvećim izbirljivcima

Ovog tjedna odlučili smo maksimalno iskoristiti sunčane dane pa kuhamo brzo, jednostavno, ali ukusno. Tjedan započinjemo omiljenom slanom pitom u koju, osim slanine, možete ubaciti i ostatke od nedjeljnog ručka, a zatim nastavljamo zapečenom tjesteninom od tek nekoliko sastojaka. Sredinu tjedna slavimo bogatim, gustim varivom s mesnim okruglicama, dok se u četvrtak bacamo na pripremu brzog rižota s piletinom. U petak oslića ubacujemo u škartoc, a vikend smo rezervirali za pikantne zalogaje i projekt kojem će se, garantiramo vam, razveseliti baš svi. U pitanju je, ni manje ni više, već priprema slasnih domaćih burgera. Skupili smo recepte za najbolje umake, najmekša peciva i kombinacije mesa koje možete pripremiti sami kod kuće, na grill tavi ili roštilju. Na kraju, preostaje nam samo poželjeti vam dobar tjedan i, naravno, dobar tek!

PONEDJELJAK

Quiche Lorraine sa slaninom

image
Noirchocolate

UTORAK

Zapečena tjestenina

image
Berislava Picek/Cropix/

SRIJEDA

Meksičko varivo s mesnim okruglicama

image
Berislava Picek/Cropix/

ČETVRTAK

Rižoto s piletinom i paprikom

image
Berislava Picek/Cropix/

PETAK

Oslić u škartocu

image
Berislava Picek/Cropix/

SUBOTA

Pikantna piletina s krumpirom

image
Biljana Gaurina/Cropix

NEDJELJA

Sve što vam treba za stvarno dobre burgere

image
Marko Miscevic/cropix/

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. studeni 2024 03:08