Trebat će vam:
500 g blitve
1 jaje
1 režanj češnjaka
3 žlice krušnih mrvica
2 žlice feta sira
Sol, papar
Priprema:
Blitvu najprije ubacite u kipuću vodu i pustite da povene. Izvadite je, ocijedite i nasjeckajte na sitno. Kada se ohladila, dodajte joj protisnuti režanj češnjaka, sir, feta sir, jaje i krušne mrvice. Sve dobro promiješajte i sjedinite. Oblikujte polpete i pecite ih na dobro zagrijanom ulju ili u pećnici na 200 stupnjeva oko 20 minuta.
BRZI RUČAK
Ovi brzi popečci od blitve i feta sira sjajan su odabir za ručak u žurbi
Poslužite ih uz prilog ili salatu po želji, a dobra ideja bit će i umak na bazi grčkog jogurta s češnjakom i začinskim biljem
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?