Priprema: 30 minuta • Kuhanje: 10 minuta • Porcija: 2 - 4
Sastojci:
- 1 glavica kelja
- 2 - 4 para kobasica
- 10-ak manjih krumpira
- 3 režnja češnjaka
- 5 žlica maslaca
- sol i papar
- ulje
Priprema:
Glavicu kelja očistite i nasjeckajte na manje komade. Na velikoj tavi zagrijte malo ulja, dodajte protisnuti češnjak, a odmah zatim i kelj. Pirjajte dok se kelj ne opusti. Kobasice skuhajte i kratko zapecite na tavi. Krumpir skuhajte, a zatim ga prebacite u posudu. Na svaki krumpir dodajte komadić maslaca i malo soli pa zapecite 10-ak minuta na 200 °C. Uz kelj i krumpir poslužite kobasice. Na kraju sve dodatno začinite soli i paprom.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....