![36155607](https://static.jutarnji.hr/images/slike/2025/02/01/k_36155607_640.jpg)
Vrijeme pripreme: 10 minuta
Vrijeme kuhanja: 20 minuta
Porcije: 2-4
KOZICE SA ZAČINSKIM BILJEM
Trebat će vam:
1 kg kozica
1 šaka začinskog bilja (ružmarin, origano, vlasac, peršin)
5-6 režnjeva češnjaka
maslinovo ulje
sol i papar
sok pola limuna
Priprema:
Ako koristite smrznute kozice najprije ih odmrznite. Na tavi zagrijte maslinovo ulje i ispecite kozice. Maknite ih iz tave. U tavu ponovno dodajte malo maslinova ulja, a zatim dodajte sitno sjeckani češnjak i začinsko bilje. Začinite soli i paprom i pirjajte na slaboj vatri dok sve zajedno ne zamiriše. Vratite kozice, sve dobro povežite, dodajte sok pola limuna, dodatno začinite soli i paprom ako je potrebno pa poslužite uz prilog po želji.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....