NIŠTA BEZ ZAČINSKOG BILJA

OKUSI IZRAELA: Chef Rani Hadid nas je naučio kako pripremati specijalitete iz njegove zemlje!

 Željko Grgić / Hanza Media
U povodu Dana izraelske kuhinje u Zagrebu je gostovao chef Rani Hadid i naučio nas kako pripremati specijalitete iz njegove zemlje!

Zagreb, 170517.
Hotel Dubrovnik.
Povodom tjedna izraelske kuhinje chef Rani Hadid je kroz cetiri jela prezentirao izraelsku kuhinju.
Na fotografiji:  priprema saksuke
foto: Zeljko Grgic / CROPIX
Željko Grgić / Hanza Media

Zasučite rukave i otputujte okusima na kratko do Izraela!

Šakšuka

Zagreb, 170517.
Hotel Dubrovnik.
Povodom tjedna izraelske kuhinje chef rani Hadid je kroz cetiri jela prezentirao izraelsku kuhinju.
Na fotografiji: tradicionalno izraelsko jelo saksuka.
foto: Zeljko Grgic / CROPIX
Željko Grgić / Hanza Media

Kolač od griza i kokosova brašna

Zagreb, 170517.
Hotel Dubrovnik.
Povodom tjedna izraelske kuhinje chef rani Hadid je kroz cetiri jela prezentirao izraelsku kuhinju.
Na fotografiji: tradicionalni izraelski kolac.
foto: Zeljko Grgic / CROPIX
Željko Grgić / Hanza Media

Cvjetača sa sezamovom pastom i umakom od rajčice

Zagreb, 170517.
Hotel Dubrovnik.
Povodom tjedna izraelske kuhinje chef rani Hadid je kroz cetiri jela prezentirao izraelsku kuhinju.
Na fotografiji:  jelo od cvjetace.
foto: Zeljko Grgic / CROPIX
Željko Grgić / Hanza Media

Patlidžan u umaku od jogurta

Zagreb, 170517.
Hotel Dubrovnik.
Povodom tjedna izraelske kuhinje chef rani Hadid je kroz cetiri jela prezentirao izraelsku kuhinju.
Na fotografiji:  jelo od patlidzana.
foto: Zeljko Grgic / CROPIX
Željko Grgić / Hanza Media

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. studeni 2024 07:13