Trebat će vam:
2 tikvice
300 g mini rajčica
vezica mladog luka (samo bijeli dio)
300 g šampinjona
Za bijeli umak:
250 g sirnog namaza
100 g mascarpone sira
sol
2 češnja češnjaka
1 žlica nasjeckanog kopra
Za crveni umak:
250 ml bijelog vina
1 žličica šećera
prstohvat crvene paprike
prstohvat čili pahuljica
prstohvat češnjaka u prahu
sol
Luk s roštilja
2 glavice srebrenca
2 žlice maslinova ulja
prstohvat smeđeg šećera
Priprema:
Operite sve povrće, osim gljiva koje četkicom ili mekanom krpom samo očistite od ostataka. Tikvicu narežite na ploškice, mini rajčice prerežite na pola, isto kao i gljive. Na drveni štapić nižite povrće. Stavite na rešetku roštilja te ravnomjerno ispecite sa svih strana. Pečeno povrće prije serviranja začinite solju i maslinovim uljem. Poslužite uz različite umake.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....