![29271437](https://static.jutarnji.hr/images/slike/2023/06/01/k_29271437_640.jpg)
Trebat će vam:
1 pakiranje tijesta za savijače
3 mrkve
pola glavice kupusa
1 luk ili 4-5 komada mladog luka
prstohvat čilija u prahu
1 žličica kikiriki maslaca
2 žlice soja sosa za povrće
Priprema:
Nasjeckajte luk na trakice, isto napravite i s mrkvom i kupusom, a kombinaciji možete dodati i piletinu ili mljeveno meso. Sve stavite u wok ili veću posudu, dodajte čili, kikiriki maslac i soja sos, dodajte i druge začine po želji i pirjajte dok povrće lagano ne povene, ali još zadrži notu hrskavosti. Kore za savijače narežite na jednake pravokutnike. Rubove premažite vodom, a zatim na svaki komad tijesta rasporedite nadjev i zarolajte. Krajeve ugurajte unutar rolice kako se pri pečenju ne bi otvorile. Tako pripremljene rolice pržite u dubokom ulju ili pecite u pećnici. U slučaju da ih završavate u pećnici, prije pečenja ih premažite maslinovim uljem. Pecite ih dok ne poprime boju, oko 20 minuta na 200 stupnjeva. Poslužite uz umak od čilija ili soje.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....