Namaz od patlidžana

 Privatna arihva

Sastojci:

3 patlidžana
1-2 češnja češnjaka
peršinov list
sol
maslinovo ulje

Privatna arihva

Patlidžane zarežite po cijeloj dužini pa prstima napravite mali džep koji posolite krupnom solju. Stavite ih na papir za pečenje u posudu za pečenje i pecite ih na 180 do 200 stupnjeva dok ne budu potpuno mekani. Ohladite patlidžane pa pomoću žlice izvadite meso, a koru bacite. Mesu patlidžana dodajte nasjeckani češnjak, peršinov list, sol i maslinovo ulje pa sve izradite u gustu pastu pomoću vilice ili štapnog miksera. Mažite na prepečeni kruh.

Svidio vam se recept? Pročitajte još:

Namazi koje još niste probali i to njih šest!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. studeni 2024 19:17