Težina pripreme: jako lagano
Vrijeme pripreme: 40 min
Broj osoba: 4
Sastojci
- oko 12 mladih krumpira s korom
- oko 9 češnjeva češnjaka
- kadulja, listići koromača
- malo tanko narezane pancete
- sol, papar
- maslinovo ulje
- oko 4 fileta slanog inćuna
Priprema
1. korak
Krumpirima (uz pomoć nožića za vađenje sredine iz jabuka) izdubiti sredinu, pa ih prokuhati 15 minuta.
2. korak
Procijediti te zatim u unutrašnjost svakog krumpira staviti po šnitu pancete, listić kadulje i po jedan file inćuna.
3. korak
U posudu za pečenje na masni papir položiti krumpire, oguljene mlade mrkvice i cijele
češnjeve česnjaka, samo blago zgnječene.
4. korak
Sve dobro nauljiti maslinovim uljem, posoliti i popapriti. Zapeći u prethodno zagrijanoj
pećnici na 220 stupnjeva još 15 minuta. Prije serviranja posuti svježim listićima koromača
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....