![25589289](https://static.jutarnji.hr/images/slike/2023/09/09/k_25589289_640.jpg)
Trebat će vam:
300 g tjestenine
300 g rajčica
200 g mozzarelle
1 paprika
1 veći krastavac
1 šaka svježeg bosiljka
3 žlice grčkog jogurta
1 žlica limunova soka
3 žlice maslinova ulja
1 žlica aceto balsamica
ostaci pečenja od jučer
sol i papar
Priprema:
Tjesteninu skuhajte al dente. Rajčicu, papriku i krastavce nasjeckajte, a mozzarellu natrgajte prstima. Kada se tjestenina ohladila, sve zajedno pomiješajte u većoj zdjeli. Ako u hladnjaku imate ostatke mesa od jučerašnjeg ručka, nasjeckajte ih sitno pa dodajte i njih. Dodajte bosiljak. U posebnoj zdjelici pomiješajte grčki jogurt, limunov sok, maslinovo ulje, sol i papar. Dodajte u salatu pa sve dobro promiješajte. Na kraju poprskajte acetom balsamicom, probajte i dodatno začinite po ukusu.