BRŽE NE MOŽE

Krem juha od cvjetače, krumpira i poriluka za jednostavan ručak usred tjedna

 Porosolka
Kombinacija cvjetače, krumpira, poriluka i celera rezultirat će najkremastijom juhom koju možete zamisliti

Trebat će vam:

1 glavica cvjetače
2 krumpira
1 manji poriluk
1 komadić celera
3 žlice vrhnja
Sol, papar
Temeljac ili voda

Priprema:

Na zagrijanom maslinovom ulju kratko pirjajte poriluk. Dodajte krumpir i celer koje ste također nasjeckali na kockice i pirjajte još 3-4 minute. Dodajte temeljac ili vodu, začinite soli i paprom i kuhajte desetak minuta. Dodajte cvjetaču i kuhajte još 10 minuta ili dok cvjetača i krumpir ne omekšaju. Skuhano povrće usitnite štapnim mikserom zajedno s tekućinom i dodajte tri žlice vrhnja. Sve dobro promiješajte i poslužite toplo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Komentari (0)

Ovaj članak još nema komentara
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalima društva HANZA MEDIA d.o.o. dopušteno je samo registriranim korisnicima.
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu društva HANZA MEDIA d.o.o. te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima.
25. ožujak 2025 23:20